Slechts weinigen sterven van de honger, maar honderdduizenden sterven van het eten - Benjamin Franklin

Vruchten die wonderen doen voor uw haar

Vruchten zijn essentieel om je lichaam gezond te houden maar zijn ook enorm goed voor het haar.  Volgende vruchten hebben een geweldig voordeel voor het haar:

Watermeloen

Watermeloen zit boordevol biotine, een voedingsstof die helpt bij het bevorderen van de haargroei. Biotine staat er ook om bekend het haar sterker te maken, waardoor haarbreuk en –uitval worden vermeden.

Appels, perziken en abrikozen.

Appels, perziken en abrikozen hebben ook een hoog gehalte aan biotine en dus ook een aanrader voor uw haar.

Kies voor donker fruit

Kies dan voor donker gekleurde vruchten.  Deze kunnen wonderen verrichten voor je haar. Eet pruimen en druiven, omdat ze de mogelijkheid hebben om je haar te beschermen tegen interne en externe schade. Bosbessen en bramen zijn ook ontzettend goed voor je lokken. Deze vruchten bevatten bioflavonoïden. Wat kunnen bioflavonoïden doen voor je haar? Ze fungeren als anti-oxidanten en beschermen je lokken tegen schade door vrije radicalen.

Citrusvruchten

Citrusvruchten zijn niet alleen gezond voor het lichaam, ze hebben ook geweldige voordelen voor je prachtige haardos. Citrusvruchten, zoals sinaasappelen, grapefruit en mandarijn, zitten boordevol vitamine C. Vitamine C is één van de meest krachtige anti-oxidanten die we kennen en als anti-oxidant beschermt het ons lichaam tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Naast het gezond houden van het haar bevordert vitamine C ook een goede doorbloeding van de hoofdhuid, waardoor voedingsstoffen worden gedistribueerd en een gezonde haargroei wordt bevorderd.

Avocado's

Avocado’s zijn niet alleen goed voor je hart, ze hebben ook geweldige effecten op je haar. Avocado zit boordevol hydraterende krachten en laat beschadigd haar op wonderbaarlijke wijze herleven! 

Adressen